Zet ‘m op 70

Vul de vragenlijst in!

Deze winter voeren we een actie uit waaraan alle woningen in Heeg kunnen meedoen. Om beter in beeld te krijgen welke technische oplossingen er mogelijk zijn voor het toekomstige warmtenet en welke kosten daaraan verbonden zijn, hebben we meer gegevens nodig van individuele woningen. Alle bewoners van Heeg hebben daarom een vragenlijst in de bus gekregen met vragen over het type huis, het gasverbruik, de keteltemperatuur en de mate van isolatie. Hoe meer mensen de vragenlijst invullen hoe beter we Heeg in beeld kunnen brengen ter voorbereiding op het warmtenet.

Een van de vragen gaat over de keteltemperatuur. Wanneer die hoger is dan 70 graden kunt u aangeven dat u mee wilt doen met de actie “Zet ‘m op 70”. Zo ja, dan nemen we contact en maken we verdere afspraken.

Doel van “Zet ‘m op 70” is inventariseren of alle woningen in Heeg comfortabel verwarmd kunnen worden met een watertemperatuur van 70 graden. Immers, het toekomstige warmtenet van Heeg zal een watertemperatuur van 70 graden hebben. Hoe de actie in zijn werk gaat, hoort u wanneer u zich heeft aangemeld.

De inventarisatie en de actie “Zet ‘m op 70” worden voorbereid en uitgevoerd met hulp van de bewonerswerkgroep Warm Heeg. Aanvullende hulp is altijd welkom. Dus als het u interessant lijkt om ook een bijdrage te leveren, stuur dan een mailtje naar info@warmheeg.nl. Als u eerst wat meer informatie wilt hebben, mail dan uw telefoonnummer zodat we u kunnen benaderen.

Download HIER de vragenlijst.

Share