Energie-onderzoek. Help ons en vul de vragenlijst in

Energie-onderzoek

Om voor Warm Heeg beter in beeld te krijgen welke technische oplossingen er mogelijk zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn, hebben we gegevens nodig van individuele woningen. We roepen  daarom ieder huishouden in Heeg op om onze vragenlijst in te vullen met vragen over het type huis, het gasverbruik, de keteltemperatuur en de mate van isolatie. Hoe meer mensen de vragenlijst  invullen hoe beter we Heeg in beeld kunnen brengen.

Zet ‘m op 70

Een van de vragen gaat over de keteltemperatuur. Wanneer die hoger is dan 70 graden kun je aan het eind van de vragenlijst aangeven dat je mee wil doen met de actie “Zet ‘m op 70”. Zo ja, dan nemen we contact op en maken we verdere afspraken. Deze actie voeren we overigens alleen in de wintermaanden uit maar je kunt je er wel het hele jaar voor opgeven.

Doel van “Zet ‘m op 70” is inventariseren of alle woningen in Heeg comfortabel verwarmd kunnen worden met een watertemperatuur van 70 graden. Immers, het toekomstige warmtenet van Heeg zal een watertemperatuur van 70 graden hebben.

Download hier de vragenlijst.

Download hier de presentatie met tussentijdse resultaten.

 

Vragenlijst Warm Heeg Zet ‘m op 70

Tussentijdse resultaten Zet ‘m op 70

Share